1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-12-2014 22:47

Καζάζης: «Γεμίστε το γήπεδο στο ματς της χρονιάς»

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης στάθηκε στις δυσκολίες που έβαλε στην ομάδα του για άλλη μια φορά η Κηφισιά, τονίζοντας ότι οι αλλαγές του έπαιξαν σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Παράλληλα, ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου στο ματς κόντρα στη Φριντρισχάφεν, την προσεχή Πέμπτη στο κλειστό του Ρέντη για το Τσάμπιονς Λιγκ.
«Η παράδοση συνεχίστηκε και ακόμα ένα ματς με την Κηφισιά κρίθηκε στα πέντε σετ. Η Κηφισιά παίζει ελεύθερα με εμάς και καταφέρνει πάντα να μας δυσκολεύει. Εμείς χρειάστηκε να κάνουμε κάποιες αλλαγές κατά την διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες που μπήκαν κατάφεραν να ακολουθήσουν τις οδηγίες μου κατά γράμμα, με αποτέλεσμα να κρατήσουμε την τακτική μας και τελικά να κερδίσουμε τον αγώνα. Θα ήθελα να απευθύνω ένα κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού, να γεμίσει το κλειστό του Ρέντη την Πέμπτη στον αγώνα με την Φριντρισχάφεν, ο οποίος για εμάς είναι ο αγώνας της χρονιάς μέχρι τώρα, αφού με νίκη θα έχουμε πολλές πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ