1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
13-12-2014 20:29

Ανδρεάδης: «Οι παίκτες κάναμε το χρέος μας, σειρά της διοίκησης»

Σε ρόλο παίκτη προπονητή, ο Ανδρεάς Ανδρεάδης δήλωσε μετά τη νίκη επί της Λαμίας:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη που μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους Έλληνες που δεν αγωνίστηκαν καθώς την τελευταία στιγμή αποφάσισαν να συμμετάσχουν οι ξένοι. Δεν ήταν το δίκαιο αλλά ήταν το σωστό. Έτσι έπρεπε να γίνει για να χτυπήσουμε το ματς. Οι παίκτες κάναμε το χρέος μας και σήμερα. Τώρα είναι σειρά της διοίκησης να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να ενισχύσει το ρόστερ».

Ο Δημήτρης Ωρολογάς τόνισε: «Ξέραμε όλοι πόσο σημαντικό ήταν να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το τόσο κρίσιμο ματς. Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο σετ αλλά στα δυο επόμενα κάναμε σερβίς τακτικής και τα κερδίσαμε με ευκολία. Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς».

Ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι από την εξέδρα δήλωσε για τις τελευταίες εξελίξεις: «Κάναμε έναν τρομερό αγώνα τις τελευταίες πέντε μέρες ο οποίος ευτυχώς έφερε αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλό της ομάδας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ