1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-12-2014 18:55

Χριστοφιδέλης: «Δεν ξεχνάμε τις περσινές ήττες»

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης επιστρέφει στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι με την Κηφισιά, τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίχτες του δεν ξέχασαν τις περσινές ήττες και η αυριανή αναμέτρηση τους κρατά σε εγρήγορση.

«Ο σοβαρός τραυματισμός μου στο Λιγκ Καπ με άφησε αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Τώρα ευτυχώς το έχει ξεπεράσει και ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Κηφισιά. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι χάσαμε τρεις φορές σε επίσημους αγώνες και αυτό είναι κάτι να μας κρατάει σε εγρήγορση».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Η Κηφισιά είναι μια ομάδα η οποία από την περσινή χρονιά μας πίεσε πάρα πολύ. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε, όμως φέτος ξεκινήσαμε καλά στο Λιγκ Καπ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αφού πάντα η Κηφισιά αγωνίζεται καλά απέναντι μας. Απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε το στόχο που δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις πόντους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ