1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2014 00:16

Γιάτσης: «Δεν τελειώνουμε κρίσιμες μπάλες»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα, ήταν ο Γιώργος Γιάτσης, ενώ τόνισε ότι πρέπει να μπορέσει η ομάδα του να τελειώνει τις λεγόμενες «κρίσιμες μπάλες».
«Εγώ είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας. Χάσαμε το ματς, παρόλα αυτά τελειώσαμε με μεγαλυτερο ποσοστά στην επίθεση από την Ορεστιάδα. Νομίζω ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση. Το παιχνίδι χάθηκε τόσο στα μπλοκ, που δεχτήκαμε 7 μονά μπλοκ από τα συνολικά 11, όσο και σε ορισμένες κρίσιμες μπάλες, που δεν καταφέραμε να τις τελειώσουμε. Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2-0 όταν επιστρέψαμε στο 2ο σετ, προηγηθήκαμε 17-14 στο 4ο, όμως δεν τα καταφέραμε. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, θα προσπαθήσουμε, καταρχάς, να μπορέσουμε να πάρουμε αυτούς τους κρίσιμους πόντους που μας στοιχίζουν».

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyball fan Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014 12:05 posted by volleyball fan

    του χρόνου στην Α2 με τον Ηρακλή θα τις τελειώνετε.Γιατί μη μου πει κανείς ότι θα ανέβει ο Ηρακλής; Μη μου πει κανείς ότι θα γλυτώσει ο Αρης;Του χρόνου σε Κατσάνειο και Χαριλάου θα γίνουν μεγάλες μαχες. Τη Μίκρα να την ξεχάσουν.Όπως ο Ηρακλής έγινε γειτονιά και παίζει στο Κατσάνειο έτσι και ο Άρης που ακολουθει τα βήματα του Ηρακλή θα μετακομίσει στο Χαριλάου. Βέβαια οι δημοσιογραφάρες της πλάκας όπως κι αυτοί του Ηρακλή θα το παρουσιάσουν ως επιστροφή στην καυτή έδρα της ομάδας. Ε ρε κατάντια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ