1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-11-2014 23:59

Παβλίσεβιτς: «Κακή βραδιά...»

Στην κακή απόδοση της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός του Φοίνικα, Ράτκο Παβλίσεβιτς, ενώ πέταξε και τη... μπηχτή του για τη διαιτήσια.
«Δεν παίξαμε πολύ καλά απόψε. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε την τακτική. Προσπαθήσαμε στο τρίτο σετ να αντιδράσουμε, ο διαιτητής ίσως δεν είδε κάτι, αλλά δεν είναι λόγος αυτός. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Προσπαθούμε για το καλύτερο και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς».

1 σχόλιο

  • Comment Link SYROS CLUB Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 00:36 posted by SYROS CLUB

    Πάντως εδώ που τα λέμε είπαμε να μην μιλάμε για Διαιτησία αλλά δυστυχώς,ορισμένοι Διαιτητές είναι πολύ λίγοι.Χάσαμε δίκαια αλλά πρέπει να μας αφήνουνε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί και στην Ορεστιάδα και στην Κυψέλη στα πιο κρίσιμα σημεία ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΤΣ οι διαιτητές μας το στέρησαν.Πρέπει ΚΥΡΙΟΙ να σέβεστε την προσπάθεια των Αθλητών.
    ΥΓ . Πραγματικά ηγετική η εμφανιση του διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα πρέπει η ΚΕΔ να δώσει οδηγίες για μεγαλύτερη σοβαρότητα και λιγότερα υφάκια .Μιας και ήταν τηλεοπτικό το θέαμα του ΑΛΑΘΗΤΟΥ διαιτητή ήταν ειλικρινά αποκρουστικό

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ