1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-11-2014 17:23

Γκολίτσης: «Δεν υπάρχει θέμα με Μπίσετ»

Ως ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια που έχει δώσει η ΜΕΝΤ είναι αυτό με τον Άρη, τόνισε ο Σπύρος Γκολίτσης ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα του Μπίσετ που προέκυψε.

«Είναι από τους πιο δύσκολους αγώνες που έχουμε να δώσουμε στο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως ο Άρης έχει πολύ καλή ομάδα που είναι συμπαγής και δεν κάνει λάθη. Αδικείται από τη βαθμολογία. Έχει πολύ έμπειρους αθλητές και είναι ομάδα που παίζει με τακτική. Κι εμείς έχουμε το πλάνο μας. Θα γίνει σκληρός αγώνας. Θέλουμε βαθμούς για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις ενώ για το θέμα του Μπισέτ είπε

«Γράφτηκε ότι ο Μπίσετ δεν θα ξαναγυρίσει και πως μέσα στην εβδομάδα έγιναν αποχές από τις προπονήσεις. Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όλα αυτά και κάνουν κακό στην ομάδα. Ο Μπίσετ πριν φύγει θα πληρωθεί και θα επιστρέψει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου. Θα χάσει μόνο τον αγώνα με τον Ολυμπιακό», πρόσθεσε ο Γκολίτσης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ