1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-11-2014 00:10

Μέλκας: «Η κατάσταση είναι δύσκολη...»

Δύσκολα τα πράγματα για τη Λαμία, γεγονός που επιβεβαιώνει και ο τεχνικός του, Γιάννης Μέλκας. Τα πράγματα, μάλιστα, γίνονται ακόμα χειρότερα για τη Λαμία, με τον τραυματισμό του Γκιμαράες.

«Ο τραμαυτισμός του Γκιμαράες και τα χαμηλά ποσοστά στην επίθεση για ακόμα ένα ματς μας επηρέασαν και δε μπορέσαμε να μείνουμε στον αγώνα για περισσότερο από ένα σετ. Συγχαρητήρια στην Ορεστιάδα, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και πήρε τη νίκη. Η κατάσταση είναι δύσκολη για την ομάδα μου. Ελπίζω ο Γκιμαράες να μην μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. Στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στον αγώνα με την Κηφισιά στην Αθήνα».


Γκιρτζίκης: «Μπορούσαμε το ματς»

«Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Γκιμαράες. Ήταν το πρώτο παιχνίδι που ξεκινήσαμε τόσο δυνατά και πήραμε το πρώτο σετ. Μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Μετά τον τραυματισμό προσπαθήσαμε να επανέλθουμε, αλλά εκ του αποτελέσματος, δεν τα καταφέραμε. Δεν παίξαμε καλά σε μπλοκ και άμυνα, και σε ένα δύσκολο παιχνίδι σαν αυτό, έπρεπε. Τα σετ εκτός του τρίτου, ήταν γεμάτα και χάθηκαν στις λεπτομέρειες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ