1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
15-11-2014 23:28

Καζάζης: «Δεν θα είχαμε πρόβλημα με τον Κίσιτς μέσα»

Δύσκολο έργο είχε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, τον οποίο νίκησε τελικά με 3-2 στο Ρέντη. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων«, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε:

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Ένιωσα ότι λόγω της κακής μας υποδοχής, το μπλοκ του Εθνικού ήταν απροσπέλαστο. Αυτό που άλλαξε την εικόνα ήταν η αλλαγή του πασαδόρου. Είχαμε διαβάσει το παιχνίδι του Κίσιτς και αν έμενε μέσα δεν θα είχαμε πρόβλημα. Χρειάστηκαν δύο σετ για να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι του νέου πασαδόρου. Βγαίνουν κάποια προβλήματα γιατί μας πίεσε ο αντίπαλος. Αυτό είναι θετικό γιατί βλέπουμε τα προβλήματα μας και δουλεύουμε σε αυτά».

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Αινείας Τζελάτι είπε: «Η Αλεξανδρούπολη βρήκε ρυθμό με την αλλαγή πασαρόδου και μας δυσκόλεψε. Κρατάμε τη νίκη και ότι δείξαμε χαρακτήρα. Στον Ολυμπιακό όλα είναι υπέροχα. Τέλεια προπόνηση, τέλειες συνθήκες και πρέπει να φανεί στο γήπεδο. Είναι δύσκολο να βρεις ρυθμό όταν έρχεσαι από τον πάγκο, αλλά κάνω ό,τι μπορώ».

2 σχόλια

  • Comment Link redman7 Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 10:30 posted by redman7

    για να λεμε την λεμε την αληθεια ο εθνικος θα μπορουσε καλλιστα να προηγηθει με 2-0 ετσι όπως πηγαν τα σετ αυτό το 34-2 τον αδικει πολύ

  • Comment Link ΟΛΑ ΟΚ? Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014 09:29 posted by ΟΛΑ ΟΚ?

    Τήν επόμενη φορά coach νά μάς λές ποιοί θέλεις νά παίζουν από τούς αντιπάλους γιά νά μήν σέ προβληματίζουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ