1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-11-2014 23:38

Μουστακίδης: «Αν θες να γίνεις μεγάλος παίκτης, πρέπει να... σκοτώνεσαι και στην προπόνηση»

Ικανοποιημένος από το βαθμό, αλλά με παράπονα από διαιτησία και δικούς του παίκτες εμφανίστηκε μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό ο Σάκης Μουστακίδης, που «έδωσε» δημόσια τον Κασαμπαλή !

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για δυο ώρες. Είμαι ικανοποιημένος από τον βαθμό, αλλά πιστεύω ότι αν είχαμε συγκέντρωση σε κάποια σημεία, μπορούσαμε να είχαμε πάρει και τη νίκη. Τα νέα παιδιά, έχουν πολύ ταλέντο, αλλά πρέπει να προβληματίζονται και να μην... μασάνε ό,τι τους δίνουν. Ο Κασαμπαλής είχε πολλές δυνατότητες, αλλά αν θέλει να γίνει μεγάλος παίκτης, δεν αρκεί να παίζει δύο καλά σετ. Χρειάζεται να είναι πρώτος και στην προπόνηση. Και το λέω αυτό δημόσια, γιατί έχει πολλές δυνατότητες κι είναι μέλος των Εθνικών ομάδων. Επίσης σε κάποια σημεία, θα ήθελα λίγο πιο αμερόληπτη διαιτησία. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό».

Ο πασαδόρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Σταύρος Κασαμπαλής, που γύρισε τον αγώνα για τον Εθνικό, είπε:

«Αλλιώς παίζει ο πρώτος πασαδόρος, αλλιώς εγώ. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού ήταν προσαρμοσμένο στον βασικό πασαδόρο, για αυτό και μπήκα στον αγωνιστικό χώρο. Για τον ευρωπαϊκό αγώνα προετοιμαζόμαστε σκληρά δυο εβδομάδες. Έχουμε ενθουσιασμό, παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και η έδρα είναι η δύναμή μας».


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ