1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-11-2014 15:29

Παπαγγελόπουλος στο «Φιλέ»

Ο άσος της Κηφισιάς, Νίκος Παπαγγελόπουλος, υψώνει μπλοκ στον Παντελή Λώλη. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 11 Νοεμβρίου στις 18:50 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα κανάλια Novasports 1 και Novasports 1 HD, την εκπομπή «Στο Φιλέ», στην οποία καλεσμένος θα είναι ο κεντρικός της ομάδας των βορείων προαστίων. 
O 26χρονος διεθνής βολεϊμπολίστας, μιλάει στον Παντελή Λώλη, για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού, για το πώς βλέπει το φετινό πρωτάθλημα της Volley League και που μπορεί να φτάσει η Κηφισιά που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες τις λεπτομέρειες από τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Volley League.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ