1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
09-11-2014 18:10

Ρουμελιωτάκης: «Κοιτάμε στα μάτια κάθε αντίπαλο» (video)

Ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του, και αισιόδοξος για τη συνέχεια παρουσιάστηκε ο ακραίος της Κηφισιάς, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, ο οποίος είχε ξανά μία καλή παρουσία με τον Παναθηναϊκό. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, είναι πολύ σημαντικοί για να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στα παιδιά, που για ακόμη ένα παιχνίδι έδειξαν ψυχή και ομαδικότητα και τα καταφέραμε όλοι μαζί. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού ακολουθήσαμε σωστά τις οδηγίες και γι' αυτό ήρθε και το αποτέλεσμα. Δουλέψαμε καλά την εβδομάδα που πέρασε και γι'αυτό ήμασταν συγκεντρωμένοι.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα κι αυτό έχει φανεί στα παιχνίδια που έχει παίξει ως τώρα. Αυτό που κάναμε λάθος στο σημερινό παιχνίδι ήταν ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι για συνεχόμενο διάστημα. Κάναμε όλα τα λάθη μαζί. Μετά κάναμε φόκους, ισοφαρίσαμε και νικήσαμε.

Εμείς συνεχίζουμε και πάμε στην Σύρο για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ο Φοίνικας είναι μία καλή ομάδα. Όλες τις ομάδες πρέπει να τις κοιτάς στα μάτια γιατί είναι ανταγωνιστικές. Δεν πρέπει να μπεις σε κανένα ματς λέγοντας πως η αντίπαλη ομάδα είναι κακή. Δεν θα υποτιμήσουμε κανέναν. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να κερδίσουμε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ