1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-11-2014 21:32

Καλμαζίδης: «Δεν έχουμε δέσει ακόμα 100%»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος και χαμογελαστός, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει βρει ακόμα 100% τα πατήματα της.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι' αυτή τη νίκη σήμερα. Είχαμε άγχος, είναι ξεκίνημα και όλες οι ομάδες, όχι μόνο εμείς, δεν αποδίδουν ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων τους, ούτε έχουν βρει τα πατήματα και τους αυτοματισμούς τους. Μετά το πρώτο σετ ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί. Κάναμε εύκολα λάθη στο 1ο σετ, και εκεί λίγο αυτό μας φόβισε και μας άγχωσε, ωστόσο στη συνέχεια ευτυχώς γύρισε η κατάσταση υπέρ μας», ενώ ερωτηθείς για τη μεγάλη σημασία των Γκόμεζ και Κουρνέτα, τόνισε:

«Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν παίκτες με μεγαλύτερο ρόλο από άλλους. Εμείς είμαστε μια ομάδα σχεδόν είκοσι ατόμων, που δουλεύουν για τον ίδιο στόχο. Σήμερα μπορεί να ήταν αυτοί, αύριο κάποιοι άλλοι καθοριστικοί. Έτσι είναι οι ομάδες».

Κουρνέτας: «Νίκες σαν κι αυτή μετράνε δίπλές»

«Ο Παμβοχαϊκός είναι μια ομάδα πολύ έμπειρη, με παίκτες που έχουν συνηθίσει να κάνουν πρωταθλητισμό. Έχουν στόχους υψηλούς και ίδιους με εμάς, και οι νίκες με αντιπάλους που έχουν ίδιους στόχους μετράνε διπλές. Είναι αρχή και δεν έχουμε βρει ακόμα τα πατήματα μας, μας κόστισαν οι απώλειες των δύο παιδιών που είχαμε ξεκινήσει μαζί, αλλά είχαμε πίστη και έχουμε και ποιότητα σαν ομάδα, κι έτσι γυρίσαμε το ματς».

Για το Γκόμεζ και τη συνεισφορά του στην ομάδα, είπε: «Ο Χάρι, εκτός από μεγάλος παίκτης και αθλητής, είναι και φοβερό παιδί και χαρακτήρας. Του αρέσει που βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα, το απολαμβάνει, και είναι η ψυχή της ομάδας».

Για τον Άρη, που είναι ο επερχόμενος αντίπαλος: «Ο Άρης είναι μια δυνατή ομάδα, που μας είχε πετάξει έξω στο League Cup, αλλά νομίζω ότι η ομάδα τώρα είναι πιο δεμένη. Θα είμαστε καλύτεροι και πιο συγκεντρωμένοι αυτή τη φορά, πιστεύω».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ