1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
04-11-2014 23:18

Μπράιαν Κουκ: «Μπορούμε να είμαστε στους καλύτερους» (video)

Αφού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με την Ορεστιάδα με μία πολύ καλή εικόνα, ο Μπράιαν Κουκ, ο νεαρός ακραίος του Παναθηναϊκού, δήλωσε αισιόδοξος για το επόμενο παιχνίδι και τη συνέχεια. 
«Παίξαμε πολύ καλά. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε μία νίκη, ειδικά όταν είναι μέσα στην έδρα μας. Ξέρουμε ότι η Ορεστιάδα είναι δυνατή ομάδα, και είναι καλό που ξεκινήσαμε τη σεζόν έτσι. Νομίζω ότι τα πήγα καλά στην υποδοχή και θα συνεχίσω να δουλεύω πάνω σε αυτό για να το βελτιώσω όσο προχωρά η σεζόν. Η ομάδα ήταν στα πάνω της σε όλο το παιχνίδι και γι’ αυτό κερδίσαμε. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.

Στο επόμενο παιχνίδι παίζουμε με την Κηφισιά. Τους έχουμε αντιμετωπίσει σε κάποια φιλικά και τους ξέρουμε καλά. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και το παιχνίδι θα είναι δυνατό.

Προσωπικοί στόχοι δεν υπάρχουν. Θέλω να κερδίζουμε ως ομάδα, να βλέπω την ομάδα να πηγαίνει καλά. Νομίζω μπορούμε να είμαστε στις 4 καλύτερες». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ