1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-11-2014 01:46

Παβλίσεβιτς: «Δείξαμε ποιοι είμαστε πραγματικά»

Ο Ράτκο Παβλίσεβιτς μίλησε μετά την νίκη επί της ΜΕΝΤ, τονίζοντας πως ο Φοίνικας έπρεπε να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και πως έπρεπε να δείξουν οι παίχτες του ποιοι είναι πραγματικά.
«Προερχόμασταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα και μία κακή εμφάνιση απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Το σημερινό παιχνίδι ήταν μια πρόκληση για μας, έπρεπε να δείξουμε ποιοι είμαστε πραγματικά. Μετά το κακό πρώτο σετ, βελτιωθήκαμε αισθητά, διορθώσαμε τα λάθη μας και μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι και το πιο σημαντικό. Τώρα μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Ορεστιάδα».

Ο διαγώνιος του Φοίνικα Τόμισλαβ Ντόκιτς είπε: «Στο πρώτο σετ ήμασταν πολύ κακοί, κάναμε τα ίδια λάθη που κάνουμε εδώ και δύο εβδομάδες. Αυτό μας προκάλεσε απογοήτευση και δυσαρέστησε τον προπονητή μας, ο οποίος όμως βρήκε τον τρόπο να μας εμψυχώσει για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Ορεστιάδα, δύσκολο ταξίδι και δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να δούμε στο βίντεο τα λάθη που κάναμε ειδικά στο 1ο σετ και να μην τα επαναλάβουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ