1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-10-2014 17:50

Τζελάτι: «Ολυμπιακός όπως ο παλιός Ηρακλής»

Ο Αινείας Τζελάτι που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Άρη, τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να κάνουν τη ζημιά αν δεν προσέξει ο Ολυμπιακός και χαρακτήρισε τους «ερυθρολεύκους» με τον Ηρακλή του 2006-2007.
«Ο αγώνας με τον Άρη δεν θα είναι εύκολος και δεν υποτιμούμε τον αντίπαλο. Πάμε μόνο για τη νίκη και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Προετοιμαζόμαστε γι αυτό το ματς. Ο Άρης στο Λιγκ Καπ έδειξε ότι εάν βρεθεί στη μέρα του μπορεί να παίξει ελεύθερα και να σου κάνει τη ζημιά. Οι παίκτες του είναι έμπειροι αθλητές που παίζουν χρόνια μαζί. Θέλουν πολύ προσοχή. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Ολυμπιακό με αγώνες Τετάρτη Σάββατο. Θα τα καταφέρουμε σε όλους τους στόχους διότι η ομάδα του Ολυμπιακού έχει φτιαχτεί για αυτό το σκοπό, για να διεκδικήσει όλους τους στόχους. Η σημερινή ομάδα του Ολυμπιακού μου θυμίζει τις παλιές καλές εποχές. Μου θυμίζει τη μεγάλη ομάδα του Ηρακλή όταν είχαμε τους αμερικανούς και διεκδικούσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ και τα πάντα ήταν τέλεια οργανωμένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και από την προπόνηση που γίνεται και από την προετοιμασία και από την οργάνωση».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ