1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-10-2014 13:51

«Παλατάκι» το «Δ.Βικέλας» στη Σύρο μετά τις εργασίες αναβάθμισης

Εντυπωσιακή είναι η νέα διαρρύθμιση του γυμναστηρίου Δ.Βικέλας στη Σύρο μετά τα έργα αναβάθμισης που γίνονται στους εσωτερικούς χώρους. Εδώ και δύο εβδομάδες γίνονται οι εργασίες αναβάθμισης οι οποίες σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα έχουν ολοκληρωθεί πριν από τον αγώνα με τον Α.Ο.Κηφισιάς την 4η αγωνιστική της Volleyleague στις 15 Νοεμβρίου.

Ηδη, έγινε διεύρυνση του αγωνιστικού χώρου καθώς γκρεμίστηκε ο τοίχος που βρίσκονταν πίσω από τους πάγκους και τη γραμματεία. Ο ωφέλιμος χώρος στο πλάτος μεγάλωσε κατά ενάμιση μέτρο, ενώ οι πάγκοι και η γραμματεία μπήκαν κάνω από την υπερυψωμένη εξέδρα προσφέροντας μεγαλύτερη ασφάλεια.

Επίσης γκρεμίστηκε ο χώρος που βρίσκονταν το παλιό κυλικείο και τοποθετήθηκαν καθίσματα. Στο πέταλο που βρίσκεται νοτιοανατοπικά τοποθετούνται εξέδρες για δημοσιογραφικά και για στατιστική κάλυψη.

Μετά τον αγώνα με τη ΜΕΝΤ το Σάββατο θα αρχίσουν αμέσως η εργασίες για την αναβάθμιση του φωτισμού με την τοποθέτηση λαμπτήρων led τελευταίας τεχνολογίας που θα βελτιώσει και την τηλεοπτική εικόνα μέσω των τηλεοπτικών μεταδόσεων της NOVA.

Σκοπός των ανθρώπων του Φοίνικα είναι το γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» να χωράει με ασφάλεια 1.500 θεατές, ενώ μετά τις αλλαγές θα μπορεί να φιλοξενεί και αγώνες των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων.

Το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης γίνεται μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον αντιπεριφερειάρχη και εκπρόσωπο του Φοίνικα στην ΕΣΑΠ Γιώργο Λεονταρίτη να υπόσχεται αναβάθμιση και ανακατασκευή στις αθλητικές εγκαταστάσεις και του πιο μικρού νησιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ