1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-10-2014 23:45

Κλαρούδας: «Μας στοίχισε το πρώτο σετ»

Στα λάθη, ιδιαίτερα στο σερβίς, και την απώλεια του πρώτου σετ, εστίασε την εμφάνιση της ομάδας του ο Γιώργος Κλαρούδας, που στάθηκε και στη δυναμική του Ολυμπιακού.

«Δεν παίξαμε αυτό που περιμέναμε. Δεν λειτούργησε καθόλου το σερβίς μας, είχαμε πολλά χαμένα στο πρώτο σετ. Αυτό μας έκανε να χαλαρώσουμε, ο Ολυμπιακός έπαιξε με καλή υποδοχή και είχε πολύ καλή επίθεση. Ακόμα και σε υποδοχές που δεν πήγαιναν καλά, είχε τις λύσεις και τελείωνε τις φάσεις. Κάτι που δεν κάναμε εμείς», ενώ για την συνέχεια του πρωταθλήματος τόνισε: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά επαναλαμβάνω ότι σήμερα παίξαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο».

Ο κεντρικός του Παμβοχαϊκού, Μάκης Κανέλλος, δήλωσε:

«Το παιχνίδι ήταν αναμενόμενο, δεν περιμέναμε να χάσουμε τόσο εύκολα. Θεωρώ ότι το κακό ξεκίνησε από την απώλεια του πρώτου σετ. Είχαμε μεγάλη ευκαιρία, δεν την εκμεταλλευτήκαμε και δεν γίνεται να τις αφήσεις αυτές, ειδικά απέναντι στον Ολυμπιακό. Φαίνεται ότι δεν είμαστε έτοιμοι, ελπίζω να βελτιωθούμε γρήγορα γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ