1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-10-2014 17:41

Πάτησε Θεσσαλονίκη για Άρη ο Ντόχερτι

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο ξένος κεντρικός του Άρη, Κόνορ Τζον Ντόχερτι, ο οποίος αναμένεται από την Τρίτη να ενσωματωθεί στις προπονήσεις μαζί με τους νέους του συμπαίκτες.

Τον 24χρονο παίκτη παρέλαβε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο πρόεδρος του ΤΑΑ Άρης, Κώστας Γαβριηλίδης, ο οποίος στη συνέχεια τον πήγε στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του νεοαποκτηθέντα αθλητή των «κίτρινων» στο PRESSARIS για να συμπληρώσει: «Έχω μάθει ότι ο Άρης έχει δημιουργήσει μία καλή ομάδα και ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή του».

Να σημειωθεί ότι για αύριο ο Γιώργος Γιάτσης έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του, καθώς η αποστολή αναμένεται να επιστρέψει τα μεσάνυχτα από την Ορεστιάδα και πλέον άπαντες θα επιστρέψουν από Τρίτη στο γήπεδο.


pressaris.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ