1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2014 11:03

Το... δούλεμα στον Κανέλλο (video)

Στην κάμερα του volleynews.gr μίλησε ο διεθνής κεντρικός του Παμβοχαϊκού, Μάκης Κανέλλος, ο οποίος, πέραν της... καζούρας που δέχτηκε στο βίντεο, αναφέρθηκε και στην έως τώρα πορείας της προετοιμασίας της ομάδας του, αλλά και στο σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό.

«Μπορώ να πω ότι σήμερα ήταν καλύτερη μέρα, αν και δεν έπαιξε στο τέλος η βασική ομάδα, νομίζω τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο έπαιξαν πολύ καλύτερα. Υπάρχει κούραση, δείχνουμε ότι βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, και νομίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε έτοιμοι», ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα από τους συμπαίκτες του για ένα... ατυχές περιστατικό με ένα σερβίς του, το οποίο κατέληξε πάνω σε συμπαίκτη του, για το οποίο είπε χαρακτηριστικά ότι «... έκανα σερβίς στο δικό μας το γήπεδο και με πειράζει όλη η ομάδα τώρα, αλλά τι να κάνουμε συμβαίνει σε όλους».

Να πούμε ότι η συγκεκριμένη άτυχη στιγμή αδικεί πράγματι τον Κανέλλο, ο οποίος στο 4ο σετ είχε τρεις συνεχόμενους άσσους, οι οποίοι εκτόξευσαν τη διαφορά στο +8, και χάρισαν ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ