1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-09-2014 15:55

Τα βρόντηξε ο Παπαγεωργίου!

Μετά την τραγική κατάσταση που επικρατεί στον Άρη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Χάρης Παπαγεωργίου παραιτήθηκε από το πόστο του.

Οι λόγοι της απόφασης αυτής σχετίζονται κυρίως με τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο ως γνωστόν υπάγεται στον ερασιτέχνη πλέον, μιας και υποβιβάστηκε στη Γ' Εθνική, επηρεάζει ωστόσο τη λειτουργία σύσσωμης της οικογένειας του Άρη, επομένως και αυτό του βόλεϊ, το οποίο ζει επίσης τη δική του περιπέτεια.

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης μετά από συνεχόμενες συζητήσεις με τους συνεργάτες του, αποφάσισε να αποχωρήσει θέτοντας την παραίτηση στη διάθεση του Διοικητικού συμβουλίου.

Με δήλωση του στη επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του.

Αναλυτικά:

«ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΑΣ ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ.

Όταν πριν τρεις μήνες μου ζητήθηκε να βοηθήσω τον ΑΡΗ στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του, παρά τις παροτρύνσεις άλλων να μην εμπλακώ, χωρίς δεύτερη σκέψη, θεωρώντας πως είναι μεγάλη μου τιμή αλλά και υποχρέωση, ανέλαβα αυτό το τιτάνιο έργο. Πίστευα ότι το όνομα μου ,θα αποτελούσε σημείο αναφοράς και συσπείρωσης του λαού του ΑΡΗ.

Εργάσθηκα νυχθημερόν με τους συνεργάτες μου για να σταθεί όρθιος ο Σύλλογος και να αναγεννηθεί. Οι ελπίδες αποδείχθηκαν φρούδες, τα όνειρα απατηλά. Έδωσα ο,τι καλύτερο είχα. Παραδίδω έναν ποδοσφαιρικό ΑΡΗ καθαρό από χρέη. Τα αποθέματα υπομονής και ανοχής έχουν τελειώσει. Παραιτούμαι από το αξίωμα του πρόεδρου του ΑΣ ΑΡΗΣ ,από εδώ και πέρα ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του «.

Θεσσαλονίκη 19/09/2014

Με τιμή,

Χάρης Παπαγεωργίου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ