1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-09-2014 20:37

Μιχαλαριάς: «Καλύτεροι από όσο περιμένουμε»

Αισιόδοδος ότι τα δύσκολα πέρασαν, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριας, με δηλώσεις του στο volleynews.gr μετά τον Αγιασμών των ομάδων. 

Από τις ομάδες σαν Παναθηναϊκός ζητάμε να παίζουν με μαχητική ψυχή. Καλώς ή κακώς ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλώς μια ομάδα βόλεϊ, αλλά ένα κοινωνικό φαινόμενο, λόγω του κόσμου που υπάρχει από πίσω. Ζητάμε από τους αθλητές να γίνουν ένα με τον κόσμο και να τους αντιπροσωπεύουν. Παίρνει δύναμη ο κόσμος από τους αθλητές και οι αθλητές από τον κόσμο. Να βοηθήσουν όλους του Παναθηναϊκούς να γλυκαθούν λιγάκι από την κρίση που υπάρχει.


Μπορείτε να υποσχεθείτε ότι του χρόνου δεν θα έχει ο Παναθηναϊκός άλλο ένα καλοκαίρι αγωνίας;

«Δεν μπορώ να το υποσχεθώ εγώ, αλλά μπορεί να το υποσχεθεί ο Υπουργός, κ Ανδριανός, η ΕΣΑΠ και ο ΠΑΣΑΠ. Με την συμφωνία που έκαναν και την χαιρετίζουμε, όσο και να μας πληγώνει γιατί τα χρέη μας είναι πολύ μεγάλα. Μας βάζει σε ένα αυλάκι και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα ξέρουμε το ποσό που έχουμε να πληρώσουμε κάθε μήνα, και θα το προϋπολογίζουμε. Έτσι δεν θα έχουμε την έννοια μας κάθε καλοκαίρι. Έχει φροντίσει λοιπόν ο ΠΑΣΑΠ, ο υπουργός και η ΕΣΑΠ για να μην περάσουμε πάλι ένα καυτό καλοκαίρι όπως φέτος. Άλλωστε, η υπόθεση Ντονά είχε αίσιο τέλος και ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς.

Ποια ειναι τα όνειρά σας για φέτος;

Ένας Παναθηναϊκός δεν μπορεί να σκέφτεται τίποτα άλλο, από τίτλους. Όμως ξέρουμε που βαδίζουμε και τι ομάδα έχουμε. Πηγαίνουμε βήμα βήμα. Να είναι καλά τα παιδιά, να μην έχουμε τραυματισμούς και τους έχω τρομερή εμπιστοσύνη και στους άνδρες και στις γυναίκες. Το γυναικείο τμήμα είναι πολύ καλό, αλλά πιστεύω ότι οι άντρες θα πάνε καλύτερα από όσο περιμένουμε.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ