1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-09-2014 20:11

Παλιόπορτας: «Εμπιστοσύνη σ' αυτά τα παιδιά»

Την δική του άποψη κατέθεσε ο Δημήτρης Παλιόπορτας σχετικά με τη νέα σεζόν που ξεκινάει τον Φοίνικα. Ο πρόεδρος μίλησε στο peiratiko.net για το νέο μοντέλο που θα ακολουθήσει φέτος, τον μέσο όρο ηλικίας που έπεσε κατακόρυφα, την επιστροφή του Ντόκιτς, τον ερχομό του Χατζηαντωνίου και τον 4ο ξένου που θα έρθει υπό προϋποθέσεις.
«Ξεκινάμε φέτος μια καινούρια προσπάθεια. Έχουμε φέρει πολλά νέα παιδιά στην ομάδα μας. Ρίξαμε τον μ.ο όρο ηλικίας στα 26 χρόνια και νομίζω ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε η ομάδα μας φέτος να βγάζει πολύ ενέργεια, νεύρο και έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτό που ξεκινάμε από φέτος».

Δεν έχει λίγο ρίσκο αυτή η ριζική ανανέωση;

«Τα πάντα στην ζωή έχουν ένα πολύ μεγάλο ρίσκο. Ευελπιστούμε η καινούρια ομάδα να δέσει γρήγορα και να πιάσει τα στάνταρ που θέλουμε».

Πόσο δύσκολη ήταν η επιστροφή του Ντόκιτς που ήταν και ο διακαής πόθος της διοίκησης και των φιλάθλων;

«Καταφέραμε να φέρουμε πίσω αυτόν τον πολύ μεγάλο αθλητή. Ήθελε και ο ίδιος να γυρίσει στην ομάδα μας και το νησί μας. Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στην επιστροφή του. Φέτος έχει γίνει και μπαμπάς και νομίζω ότι γι αυτόν το νησί μας με τον καθαρό αέρα θα είναι ότι καλύτερο από το να ήταν σε μια μεγάλη πόλη».

Η ομάδα θα αποκτήσει 4ο ξένο;

«Αυτή την στιγμή έχουμε στην ομάδα μας 14 παιδιά. Θα ξεκινήσουμε έτσι. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στους αθλητές μου. Αν στην πορεία δούμε ότι χρειαζόμαστε βοήθειες... Ο Δεκέμβρης κοντά είναι. Το πιο σωστό είναι να ξεκινήσουμε αυτοί που είμαστε και στην πορεία βλέπουμε».

Για 2η συνεχόμενη σεζόν διοργανώνουμε το τουρνουά Νοτίου Αιγαίου...

«Ναι. Το κάναμε και πέρσι με την υποστήριξη της Περιφέρειας. Το τουρνουά ήταν πετυχημένο και αποφασίσαμε πάντα σε συνεργασία με την περιφέρεια να το κάνουμε και φέτος. Θα έρθουν 3 σημαντικές ομάδες στο νησί μας και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι μα σημαντική διοργάνωση για τον Φοίνικα αλλά και όλο το νησί».

Οι τοπικοί φορείς θα βοηθήσουν;

«Έχουμε πάρει τις υποσχέσεις μας. Ο καινούριος Δήμος που ξεκινάει μας έχει υποσχεθεί πράγματα. Θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσει».

Πως βλέπετε τις άλλες ομάδες της Βόλεϊ Λιγκ;

«Με εξαίρεση τον Ολυμπιακό που είναι πολύ δυνατός, νομίζω ότι όλες οι άλλες ομάδες βρίσκονται στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Και φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό όπως πέρσι. Θα είναι ωραίο το πρωτάθλημα».

Είχαμε και μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής που ακούει στο όνομα Άκης Χατζηαντωνίου...

«Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να είμαστε οργανωμένοι σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε ομάδα συλλογισμού. Κατόπιν συλλογισμού παίρνουμε όλοι μαζί τις αποφάσεις μας. Η επιλογή Χατζηαντωνίου θα βοηθήσει το σύλλογο από πολλά πόστα».

Έχουμε και καινούρια άτομα στην διοίκηση φέτος...

«Ναι ακόμα και στο διοικητικό κομμάτι έχουμε μια ανανέωση. Έμειναν όλοι οι παλιοί και μέσα σε αυτούς προστέθηκαν νέα μυαλά, με φρέσκες ιδέες. Είμαστε διοίκηση που ακούμε την γνώμη του άλλου και όλοι μαζί αποφασίζουμε».

Τι στόχο βάζει η ομάδα για φέτος;

«Κάθε χρόνο η ομάδα μας βάζει στόχο την είσοδο στην τετράδα».

2 σχόλια

  • Comment Link γιωργος απο βραχατι Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 16:15 posted by γιωργος απο βραχατι

    φιλε φετος πολλες ομαδες της βολλει Λιγκ ψωνισαν παικτες από την α2 μετα τις εξαιρετικες εμφανισεις που εκαναν στα μπαραζ ανοδου

  • Comment Link volley league 2014 Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 11:59 posted by volley league 2014

    κ.Παλιόπορτα μακάρι ο Φοίνικας να μπει 4αδα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση με κεντρικους Α2 να μπεις ουτε 6αδα.ο Ντοκιτς μην ξεχνατε οτι επαιξε στα play off πολυ καλα οταν ηταν στον Φοινικα και σε ολη την διαρκεια του πρωταθληματος ηταν απλα καλος.Καλή συνέχεια στο πρωταθλημα να εχει η ομαδα σας και να σας ζησει και το δευτερο παιδάκι σας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ