1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-09-2014 21:27

Καζάζης: «Θέλουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη»

Ο Δημήτρης Καζάζης μίλησε μετά τον αγιασμό των τμημάτων του Ολυμπιακού και αφού ευχήθηκε υγεία σε όλους τους αθλητές, επεσήμανε τον στόχο των ερυθρολεύκων για το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.
«Εύχομαι πάνω απ'όλα να έχουμε υγεία, που είναι και το πιο βασικό ειδικά μετά και την περσινή χρονιά. Στόχος μας έιναι να κρατήσουμε τα κεκτημένα και στην Ευρώπη να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».
 
Για την φετινή Volleyleague: «Θα είναι και φέτος ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Η απόφαση για τον 4ο ξένο θα βοηθήσει. Βλέπουμε όλες τις ομάδες οι οποίες έχουν υψηλούς στόχους να ενισχύονται. Θεωρώ πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο από πέρυσι. Θα είναι ένα πρωτάθλημα κουραστικό και δύσκολο και είναι όποιον αντέξει μέχρι το τέλος».
 
Για το Τσάμπιονς Λιγκ: «Έχουμε θέσει ως στόχο να φτάσουμε ακόμα πιο μακριά φέτος, να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ είτε σε άλλη Ευρωπαϊκή διοργάνωση και γι'αυτό θα προσπαθήσουμε. Θέλουμε να το κάνουμε και ελπίζω να τα καταφέρουμε».
 
Για την κατάσταση του Γιορντάνοφ: «Έχει ακολουθήσει ένα πρόγραμμα πολύ σκληρό όλο το καλοκαίρι, δεν έχει καθίσει καθόλου και έχει κάνει τεράστια προσπάθεια. Έχουμε πάρει την απόφαση και για αυτά που έχει προσφέρει και για αυτά που θα προσφέρει, από την προπόνηση και την τριβή που θα έχει θα έχουμε πιο σίγουρα αποτελέσματα σε λίγες μέρες».
 
 
Ο νέος κεντρικός του Ολυμπιακού Γιάννης Τακουρίδης δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, η μεγαλύτερη στην Ελλάδα και ο στόχος του είναι η κατάκτηση όλων των τίτλων. Έχουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ που όλοι θέλουμε να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία και όπου μας πάει».

Για τις πρώτες του μέρες στον Ολυμπιακό: «Είναι ένα καινούργιο βήμα για μένα, είναι κάτι καινούργιο και μαζί με τα παιδιά είμαστε πολύ καλή παρέα. Ταιριάζουμε όλοι μαζί και πιστεύω ότι όλο αυτό θα βγει σε καλό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ