1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-08-2014 17:45

Μπίσετ: «Θα τα καταφέρω» (video)

Στις πρώτες του στιγμές στην ομάδα αναφέρθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΜΕΝΤ, ο Τζούλιαν Μπίσετ. Ο αθλητής από την Αγία Λουκία μίλησε για τους φετινούς στόχους, καθώς και τους λόγους που επέλεξε την ομάδα της Τούμπας ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Είχαμε ένα ευχάριστο καλωσόρισμα στην ομάδα, όλοι με υποδέχθηκαν καλά, προπονητικό τιμ και παίκτες. Ελπίζω να παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα για την ομάδα.

Ο προπονητής με προετοιμάζει κατάλληλα για τη νέα σεζόν που έρχεται, ώστε να βοηθήσω στο καλύτερο δυνατό. Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε αυτό το πρωτάθλημα, δε μου φαίνεται περίεργο και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρω. Ελπίζω να σωθεί η ομάδα που είναι και ο στόχος της και μέσα σε αυτό να κατορθώσω κι εγώ να παίξω όσο το δυνατόν καλύτερα.

Οι λόγοι που επέλεξα τη ΜΕΝΤ είναι πολλοί. Πρώτα από όλα ο προπονητής και ο τρόπος που με προσέγγισε, ο ατζέντης μου που με ενημέρωσε για την ομάδα και όσους ρώτησα και με ενημέρωσαν γι' αυτό το πρωτάθλημα, καθώς και όλα τα θετικά που περιμένω να δω στο πρωτάθλημα».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ