1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
28-08-2014 13:20

Ρουμελιωτάκης: «Η Κηφισιά έχει ψυχή και τη δείχνει» (video)

Μετά από ένα Λιγκ Καπ με την ΑΕΚ, ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης έγινε κάτοιχος Κηφισιάς και στοχεύει σε μία καλή πορεία ανάλογη της περσινής τρίτης θέσης της ομάδας. Όπως είπε ο ίδιος, δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία το μπάτζετ, αρκεί οι παίκτες να δείχνουν ψυχή και δυναμική στο γήπεδο. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Κηφισιά. Όπως έδειξε και πέρυσι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Εύχομαι σε όλους τους συναθλητές μου πάνω απ' όλα υγεία, μία καλή σεζόν, να πάει η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται. Εγώ από την πλευρά μου θα αγωνιστώ και θα δώσω το 100%. Θα δουλέψουμε στην προπόνηση τα στοιχεία που πρέπει, ώστε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα δυνατά. Για εμένα μετρά πολύ η ψυχή στο γήπεδο, και η Κηφισιά τουλάχιστον πέρυσι, έδειχνε ότι είχε ψυχή και δυναμική. Ελπίζω φέτος να γίνει το ίδιο και θα μας πάει εκεί που πρέπει να μας πάει». Είπε αρχικά ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, ενώ αναφέρθηκε και στην πρώην ομάδα του, την ΑΕΚ: «Από την ΑΕΚ θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΕΚ που είναι παντού και ακολουθούσε και ακολουθεί το ανδρικό βόλεϊ και δείχνει συμπαράσταση στο τμήμα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕΚ για τη συνεργασία που είχαμε και εύχομαι να βρουν και αυτοί τον δρόμο τους και να πάνε όσο καλύτερα μπορούν». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ