1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
19-08-2014 13:03

Κοκκινάκης:«Όπως πάντα στόχος η κορυφή» (video)

Μετά από άλλη μία επιτυχημένη χρονιά με τον Ολυμπιακό και το πρώτο το μετάλλιο με την Εθνική ομάδα, ο Μενέλαος Κοκκινάκης θέτει για άλλη μία φορά ψηλά τον πήχη. Ο ακραίος των «ερυθρολεύκων» μίλησε στο volleynews.gr στην πρώτη συνάντηση της ομάδας. 
Ποιοι είναι οι στόχοι του Ολυμπιακού μετά από ένα νταμπλ ;

«Όπως ξέρουμε όλοι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα.  Αυτά τα δύο χρόνια έχουμε χτίσει κάτι πολύ καλό με Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι στόχοι του Ολυμπιακού όπως πάντα είναι τα δύο τρόπαια, και το Λιγκ Καπ, η κορυφή. Σίγουρα θέλουμε και μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκινάμε από την αρχή, τα κεφάλια είναι κάτω και ξέρουμε τι κάνουμε. Κάνουμε τη σωστή προετοιμασία για να ξεκινήσουμε σωστά και με χαμόγελο. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά».

Ποιος πιστεύεις θα είναι ο  βασικός ανταγωνιστής του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα;

«Είναι νωρίς ακόμη να συζητήσουμε αυτό το θέμα. Κάποιες ομάδες έχουν κάνει κάποιες μεταγραφές, κάποια ονόματα, ποιοτικούς παίκτες. Απ’ εκεί και πέρα όλα φαίνονται μέσα στο γήπεδο, και ειδικά όταν τελειώνει το πρωτάθλημα. Εμείς τώρα κοιτάμε να είμαστε εμείς καλά με τους εαυτούς μας, και όλοι μαζί σαν ομάδα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Κεφάλαιο Εθνική Ομάδα, φτάσατε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ με μία νεανική ομάδα, πώς θα το χαρακτήριζες αυτό;

«Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάναμε γιατί όλοι οι αθλητές είχαμε μία γεμάτη σεζόν. Ήταν καλοκαίρι, οι προπονήσεις γίνονταν με πολλή ζέστη, και κάναμε πολλές προπονήσεις και ταξίδια συνεχώς. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που σε ένα δύσκολο χρονικά σημείο και ενώ υπήρχε τόση κούραση, καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό, να κάνουμε κάποια καλά παιχνίδια, να δείξουμε ότι αξίζουμε κάτι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Απ’ εκεί και πέρα είναι δύσκολο να φτάσεις για πρώτη φορά σε έναν τελικό και να τον κερδίσεις, και μόνο με το μετάλλιο είμαστε χαρούμενοι. Εμένα είναι το πρώτο μου μετάλλιο με την Εθνική και ελπίζω κάποια στιγμή να έρθουν και άλλα, και η πρώτη θέση». 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ