1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
07-07-2014 14:51

Ανδρεόπουλος: «Όλα κρίνονται στο τέλος της κανονικής περιόδου» (video)

Σίγουρος πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να ορθοποδήσει δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Μετά από μία πολύ καλή χρονιά με τον Φοίνικα Σύρου ο νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» θα προσπαθήσει να κάνει κάτι αντίστοιχο και όπως είπε αυτό θα φανεί στο τέλος.
«Η κλήρωση έχει πάντα την σημασία της. Για μένα δεν μετράει τόσο το ξεκίνημα, όσο οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου. Εκεί κρίνονται όλα. Έγραψα πολλά χιλιόμετρα στην περιφέρεια ως προπονητής της Λαμίας και της Σύρου και γυρίζω στην Αθήνα. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μου μίλησαν με ειλικρίνεια και αγάπη. Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια τραβάει το κάρο του αλλά με αξιοπρέπεια και δύναμη προσπαθεί να ορθοποδήσει. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει. Αυτό το έχουμε ανάγκη και ως άθλημα. Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ. Οταν θα συμπληρωθούν όλα τα ρόστερ θα κάνουμε εκτιμήσεις για στόχους και κατατάξεις».

Περισσότερα στο βίντεο

Media

1 σχόλιο

  • Comment Link Αντικειμενικός Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 12:20 posted by Αντικειμενικός

    Αντιγράφω από τό δημοσίευμα σας..Τό άλλο μέ τόν Τοτό τό ξέρετε?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ