1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-07-2014 16:15

«Κλείνει» το ρόστερ του Ολυμπιακού

Στον Ολυμπιακό για άλλη μία χρονιά ξεκίνησαν από νωρίς το ρόστερ της νέας σεζόν, βάζοντας μπρος τις... μηχανές για μεταγραφές και ανανεώσεις. Πλέον έχουμε φτάσει αρχές Ιουλίου και το ρόστερ των «ερυθρολεύκων» έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Η αρχή έγινε με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καζάζη για άλλα 2 χρόνια, με την διοίκηση του Ερασιτέχνη να δείχνει εμπιστοσύνη στον Έλληνα τεχνικό. Στην συνέχεια ήρθαν τα καλά νέα για τον Γιορντάνοφ, καθώς γλύτωσε το χειρουργείο στον τραυματισμένο του ώμο και εκκρεμεί η ανακοίνωση της παραμονής του. Συν τοις άλλοις, ήρθε και η απόκτηση του Ανέα Τζελάτι που θα δώσει πολύτιμες βοήθειες στον Καζάζη.

Μετά την αποχώρηση του Λεονάρντο Καλντέιρα για την Τουρκία και την Μπεσίκτας, άνοιξε ο δρόμος για να «κλείσει» στους Πειραιώτες και ο Αντρέι Ντιάτσκοφ, που ωστόσο δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί. Έτσι μετά και την ανανέωση των Χριστοφιδέλη, Κοκκινάκη και Σωτηρίου ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά καλύψει τους ακραίους του ενόψει της νέας σεζόν.

Στους κεντρικούς ο Χρήστος Κιόσης μετακόμισε στον Εθνικό, με τον Παναγιώτη Πελεκούδα να εξαργυρώνει την πολύ καλή χρονιά με τον Φοίνικα και να γίνεται κάτοικος Πειραιά. Ο Νίκος Σμαραγδής με τον Μίλαν Γιούρισιτς ανανέωσαν το συμβόλαιο τους, με τον Ολυμπιακό να κρατάει τους περσινούς δύο βασικούς μπλοκέρ του.

Στην πάσα ο Κώστας Προύσαλης μετά τον υποβιβασμό της Ναρμπόν στην Α2 Γαλλίας, επέστρεψε στην Ελλάδα για τους ερυθρολεύκους, καλύπτοντας το κενό του Βασίλη Κουρνέτα που μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Επίσης ο Θάνος Μαρούλης που πραγματοποίησε και αυτός από την πλευρά του μία εκπληκτική σειρά ημιτελικών κόντρα στον Φοίνικα, λόγω του τραυματισμού του Κουρνέτα, κέρδισε την παραμονή του στον Πειραιά.

Τέλος προχθές ανακοινώθηκε και η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Στεφάνου, ενώ σήμερα έγινε γνωστό και η παραμονή του Χρήστου Βολουδάκη.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ: Κώστας Προύσαλης (Π. - Ναρμπόν, Γαλλία), Αντρί Ντιάτσκοφ (Α - Ουκρανία, Α.Ο.Φοίνικας Σύρου),Παναγιώτης Πελεκούδας (Κ - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου), Ενέα Τζελάτι (Δ - ΠΑΟΚ).
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ: 
ΜΕΝΟΥΝ: Κώστας Χριστοφιδέλης (A), Θάνος Μαρούλης (Π), Μίλαν Γιούρισιτς (Κ), Γιώργος Στεφάνου (Λ),Μενέλαος Κοκκινάκης (Α), Χρήστος Βολουδάκης (Λ), Νίκος Σμαραγδής (Κ), Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Δ), Σωτήρης Σωτηρίου (Α-Δ).
ΦΕΥΓΟΥΝ: Λεονάρντο Καλντέιρα (Α - Μπεσίκτας, Τουρκία), Βασίλης Κουρνέτας (Π - ΠΑΟΚ), Χρήστος Κιόσης (Κ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
ΟΜΑΔΑ 2013-14: Κώστας Χριστοφιδέλης (A), Θάνος Μαρούλης (Π), Μίλαν Γιούρισιτς (Κ), Γιώργος Στεφάνου (Λ), Λεονάρντο Καλντέιρα (Α), Χρήστος Κιόσης (Κ), Μενέλαος Κοκκινάκης (Α), Σωτήρης Σωτηρίου (Α-Δ), Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Δ), Νίκος Σμαραγδής (Κ), Βασίλης Κουρνέτας (Π), Χρήστος Βολουδάκης (Λ).
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Δημήτρης Καζάζης (ανανέωσε για σεζόν 2014-15)
*Έναρξη προετοιμασίας:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ