1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2014 14:55

Καλμαζίδης: «Ο ΠΑΟΚ έχει στοιχεία μεγάλου συλλόγου»

Με την ανακοίνωση της επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε για την απόφαση του αυτή, ενώ εξήρε και τις συνθήκες εργασίας στο Δικέφαλο του Βορρά.

«Είναι μεγάλη χαρά και ευκαιρία για μένα να δουλέψω σε ένα σωματείο που, θεωρητικά και αντικειμενικά, έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει πολλά πράγματα. Εξαιρετικές εγκαταστάσεις, οργάνωση, συνθήκες που επιτρέπουν να γίνει καλή και συστηματική δουλειά. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά από τα στοιχεία που πρέπει να έχει ένας μεγάλος σύλλογος. Νομίζω ότι σε βάθος χρόνου και με πολλή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε το κάτι παραπάνω».

Όσο για το ποιοι ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε: «Οι συνθήκες δουλειάς που προανέφερα, είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για μένα και κυρίως ότι θα είμαι στην πόλη που μένει η οικογένεια μου. Με καλή συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα στο μέλλον και να φέρουμε ξανά τον κόσμο του ΠΑΟΚ κοντά στην ομάδα. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται να δημιουργήσουμε μια γερή βάση και να χτίσουμε πάνω σε αυτή, ώστε να μην χρειάζεται κάθε χρόνο να κάνουμε ριζικές αλλαγές όπως συνέβη πέρυσι. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε κάποια πράγματα».

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ μετά από 15 χρόνια ο έμπειρος τεχνικός είπε: «Για μένα ήταν πρόκληση να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά από το πόστο του προπονητή και να βοηθήσω το σύλλογο να βάλει τις βάσεις για να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ