1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-05-2014 23:29

Ανδρεάδης: «Άθλος η πορεία μας φέτος» (video)

Για άθλο της ομάδας του με το 3ο χαμηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας μίλησε ο Ανδρέας Ανδρεάδης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό και την τρίτη ήττα του Εθνικού, ενώ ευχαρίστησε και τους συμπαίκτες του για τη συνεργασία.
«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πιστεύαμε ότι θα κερδίσουμε σήμερα, κοντράραμε τον Ολυμπιακό στα δύο πρώτα σετ, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάνενα, στο τρίτο καταρρεύσαμε, με αποτέλεσμα να είναι ο Ολυμπιακός πρωταθλητής. Συγχαρητήρια, κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματά του, για εμάς είναι άθλος που φτάσαμε ως τον τελικό, κι από δω και πέρα προπονητής και διοίκηση αναλαμβάνουν για το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Για το μέλλον θα δούμε, αυτό το ξέρει η διοίκηση, αν υπάρχουν χρήματα φτιάχνεις ομάδα, αν όχι μπορεί να παίζεις και για τη σωτηρία. Από τη φετινή σεζόν κρατάω την πολύ καλή πορεία που κάναμε, τον κόσμο, τα ευρωπαϊκά ματς, και το ότι φτάσαμε ως εδώ με ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ της κατηγορίας. Θέλω να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου γιατί ήταν πολύ σημαντικό κατόρθωμα που φτάσαμε ως εδώ».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ