1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-05-2014 15:25

Αποχαιρετιστήριο δείπνο στην Παναχαϊκή

Προχθές με μια όμορφη βραδιά έκλεισε η χρονιά της Παναχαϊκή. Στο Magnifico του Ανδρέα Πλιάτσικα, δόθηκε το αποχαιρετιστήριο δείπνο και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη μέρα.
Προχθές με μια όμορφη βραδιά έκλεισε η χρονιά της Παναχαϊκή. Στο Magnifico του Ανδρέα Πλιάτσικα, δόθηκε το αποχαιρετιστήριο δείπνο και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη μέρα.

«Καλό καλοκαίρι σε όλους» ευχήθηκαν μαζί Νίκος Ρουμελιώτης και Γιώργος Λυκούδης και έτσι ολοκληρώθηκε η σεζόν που αφήνει πικρία στους «κοκκινόμαυρους», που το πάλεψαν μεν ως το τέλος, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στην Κατηγορία των μεγάλων του Ελληνικού βόλεϊ.

Στο αποχαιρετιστήριο δείπνο ήταν όλοι οι παίκτες, ο Γιώργος Λυκούδης και οι συνεργάτες του, μέλη του τεχνικού τιμ, ο μάνατζερ της ομάδας Κώστας Παπασταθόπουλος, η Βάσω Καραντάσιου και η Μαρία Ρουμελιώτη και εκπρόσωποι των ΜΜΕ. Από τους παίκτες απουσίαζαν ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης και ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, με τον δεύτερο να βρίσκεται ήδη στην ιδιαίτερη πατρίδα του στις Σέρρες.

Ολοι αποχαιρέτησαν τους δύο Καναδούς, τον Στιβ Μπρίκμαν και τον Στιβ Γκοτς, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν και δεν πρόκειται να συνεχίσουν να φορούν την φανέλα της Παναχαϊκής και τη νέα χρονιά. Αλλωστε με τα ισχύοντα στην Α2 Εθνική δεν επιτρέπονται ξένοι, αλλά ακόμη και εάν αυτό το καθεστώς αλλάξει θεωρείται απίθανο για να μην πούμε αδύνατον να παραμείνει ένας από αυτούς τους παίκτες και να δεχτεί να αγωνιστεί στην δεύτερη την τάξη Κατηγορία του Ελληνικού βόλεϊ, η οποία όπως λειτουργεί δεν είναι καν επαγγελματική. Λογικά δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Παναχαϊκή ούτε ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, ο οποίος θα θέλει να βρει ομάδα στην Α1 Εθνική.

Τώρα ένα μικρό ερωτηματικό έχει να κάνει με την Κατηγορία που θα αγωνίζεται η Παναχαϊκή. Το λέμε αυτό γιατί υπάρχει σε εκκρεμότητα η πρόταση του Νίκου Ρουμελιώτη για αύξηση των ομάδων της Α1 Εθνικής από 12 σε 14, η οποία λογικά θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΣΑΠ, που πιθανότατα θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Ομως είναι δύσκολο αυτή η πρόταση να «περάσει», αλλά ακόμη και εάν αυτό συμβεί δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει η Παναχαϊκή, αφού θα ζητήσουν από την Α2 Εθνική να ανέβουν περισσότερες από δύο ομάδες. Μάλιστα κάποιοι έλεγαν ότι αν τελικά αποφασιστεί αύξηση, τότε αυτή θα γίνει από την μεθεπόμενη περίοδο, αυτό σημαίνει δηλαδή ότι η Παναχαϊκή την νέα χρονιά (2014-2015) θα παίξει στην Α2 Εθνική. Βέβαια μέχρι να συζητηθεί το θέμα από την ΕΣΑΠ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα, αλλά τα δεδομένα δεν είναι υπέρ της Παναχαϊκής.

Πηγή: Pelop.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ