1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
30-04-2014 11:54

Μαντέκας: «Μένω στην ΑΕΚ για το κάτι παραπάνω»

Ο αρχηγός, Γιάννης Μαντέκας αποκαλύπτει στην «Ώρα των Σπορ» πως θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ΑΕΚ και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έθεσε με την φετινή παρουσία της, τις βάσεις και πλέον μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της. Η «Ένωση» κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της ενώ έχασε στο τέλος την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά η διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά, θέτοντας ως προτεραιότητα την παραμονή του βασικού κορμού, που σήκωσε το βάρος της φετινής σεζόν. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τους Παγιάν και Τόρρες ενώ στην ΑΕΚ θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν ο αρχηγός, Γιάννης Μαντέκας. Ο έμπειρος αθλητής πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και βοήθησε σημαντικά στη φετινή πορεία. Ο Μαντέκας έχει μιλήσει ήδη με τους ανθρώπους της ομάδας για την επέκταση της συνεργασίας τους τη νέα αγωνιστική περίοδο και σχολίασε πως είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν και τυπικά. Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» επισήμανε στην «Ώρα των Σπορ» πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα για να ζήσουν ακόμα μεγαλύτερες στιγμές ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στη σεζόν που τελείωσε, τονίζοντας πως παρά το γεγονός πως έχασαν στο τέλος την 5η θέση, η χρονιά του άφησε θετικά συναισθήματα.

«Θετικό πρόσημο η χρονιά αυτή»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ σε ερώτηση για το αν έχουν γίνει οι επαφές με την διοίκηση και το αν θέλει ο ίδιος να παραμείνει στην ομάδα σχολίασε χαρακτηριστικά:«Έχουμε μιλήσει με την διοίκηση και είμαστε κοντά σε συμφωνία. Υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές και θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά. Επιθυμία μου είναι να παραμείνω στην ΑΕΚ και όπως όλα δείχνουν αυτό θα γίνει. Χαίρομαι πολύ για αυτό». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη χρονιά που ολοκληρώθηκε τονίζοντας: «Η χρονιά που ολοκληρώθηκε μου αφήνει θετικά συναισθήματα παρά το γεγονός πως στο τέλος δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη θέση για την έξοδο στην Ευρώπη. Μας μένει μια πίκρα γιατί είναι άδικο έτσι όπως εξελίχτηκε. Παρόλα αυτά θεωρώ πως για πρώτη σεζόν στην Α1, τα πήγαμε πολύ καλά. Κατακτήσαμε το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία του τμήματος και ωστόσο θεωρώ πως είχαμε δυνατότητες για κάτι παραπάνω. Από τις συζητήσεις που έχω κάνει με την διοίκηση, βλέπω πως υπάρχει διάθεση προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και κάθε χρόνο να ανεβαίνει επίπεδο. Είμαι ευτυχής που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ΑΕΚ και σίγουρα μας περιμένουν καλύτερες μέρες». Όσον αφορά για το πότε θα οριστικοποιηθεί η παραμονή του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο αρχηγός του "Δικεφάλου" σχολίασε: «Δεν θεωρώ πως υπάρχει βιασύνη από την στιγμή που υπάρχει θετικό κλίμα. Παρόλα αυτά την επόμενη εβδομάδα πιστεύω πως θα έχει τελειώσει και τυπικά».

Να τονίσουμε πως ο προπονητής, Χόρχε Ελγκέτα βρίσκεται στην Αργεντινή και πριν αναχωρήσει έκανε τις εισηγήσεις του σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Ο Αργεντινός θα επιστρέψει στην χώρα μας τον Αύγουστο και μέχρι τώρα θα βρίσκεται σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να ενημερώνεται για την πορεία του προγραμματισμού.

aekarena.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ