1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-04-2014 22:38

Φίνος: «Το βόλεϊ χρειάζεται έναν δυνατό Άρη»

Ανακουφισμένος μετά την εξασφάλιση της παραμονής του Άρη στην Volleyleague εμφανίστηκε ο Σπύρος Φίνος, ο οποίος έδωσε και τα... εύσημα στη λίγκα για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος, το οποίο υπήρξε ανταγωνιστικότατο μέχρις εσχάτων.
«Επιτέλους ηρεμήσαμε. Είχαμε πολλή πίεση, αλλά στα κρίσιμα σημεία ευτυχώς κάναμε αυτό που έπρεπε. Παρά την πίεση που είχαμε ανταπεξήλθαμε στις υποχρεώσεις μας. Μας βοήθησε πολύ ο κόσμος να πετύχουμε τους στόχους μας. Τους ευχαριστούμε. Η Volleyleague, ο κόσμος του βόλεϊ και οι οπαδοί του Άρη αξίζουν έναν Άρη πρωταγωνιστή. Αυτοί που ηγούνται του Άρη θα πρέπει να σχεδιάσουν την επόμενη ημέρα, ώστε ο Άρης να μην βρεθεί στη θέση που βρέθηκε εφέτος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Λίγκα για την οργάνωση και το πολύ καλό πρωτάθλημα. Οι θέσεις 1-4 στη διάρκεια του πρωταθλήματος άλλαζαν συνέχεια. Οι θέσεις 5-8 κρίθηκαν τελευταία στιγμή και οι θέσεις πλέι οφ κρίθηκαν και αυτές στο παρά 5'. Όλα αυτά έδωσαν θετικό τόνο. Πολύ καλή ήταν και η εικόνα της διαιτησίας όσο τους έζησα. Συγχαρητήρια στους διαιτητές και στην ηγεσία τους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ