1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-04-2014 20:25

Νίκος Ρουμελιώτης: «Ελπίζουμε πως ο ΠΑΟ θα σταθεί στο ύψος του»

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την παραμονή του μετά τη νίκη επί της Παναχαϊκής αλλά ο αρχηγός και διαγώνιος της πατρινής ομάδας Νίκος Ρουμελιώτης σε γραπτή δήλωση του καλεί τον Παναθηναϊκό να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων εννοώντας να κυνηγήσει τη νίκη στην αναμέτρηση που έρχεται με τον Άρη. Ο Ρουμελιώτης αναφέρει:
«Είμαστε απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι από την έκβαση της χθεσινής αγωνιστικής, ταυτόχρονα όμως, είμαστε πεισμωμένοι και αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας και σε περίπτωση που υποβιβαστούμε, να υποβιβαστούμε με 5 νίκες σε 6 ματς, πράγμα πρωτόγνωρο για ένα τέτοιο τουρνουά play out.Είμαστε σίγουροι ότι ο Παναθηναϊκός θα τιμήσει την ιστορία του, αλλά και το θεσμό της Λίγκας και θα διαψεύσει τις κασσάνδρες, αποφεύγοντας να προκαλέσει αλλοίωση του πρωταθλήματος, όπως και ο ίδιος κατά το παρελθόν έχει υποστεί σε άλλα αθλήματα και έχει καταδικάσει».

39 σχόλια

  • Comment Link περιεργος Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 11:43 posted by περιεργος

    Χαχαχαχαχα!Τζιμ εχεις πολυ γελιο!Δυο παιχτες και τον πασαδορο(νομιζεις).Τι ηθελες να βγαλει?Τον φροντιστη?Αντε μαθε και πες μας!!!!!

  • Comment Link Babajim Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 19:44 posted by Babajim

    Νίκο με τον ΚΑΛΟ, τελικά έχασαν οριακά ή το δώσαν? Ο Καρανικολάου έπαθε τη μέση του στο ζέσταμα, αφού τα ξέρεις μισά. Ο Κούλας είχε ξεκινήσει διακοπές από την προηγούμενη εβδομάδα. Απλά το ένα Σάββατο πήγε στο γήπεδο και το άλλο δεν πήγε γιατί του έπεφτε μακριά! Καρφώνεστε με αυτά που γράφετε, μάγειρες! Σας πάτησε τον κάλο ο insider κι έχετε βαλθεί να αποδείξετε ότι... η θάλασσα είναι πορτοκαλί! Ο κόσμος το'χει τούμπανο κι εσείς... το βιολί σας!

  • Comment Link Τζιμ Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 19:34 posted by Τζιμ

    Οριακα το πρωτο και τα αλλα με 18 ο Γερακας οριακα δεν τα λες.Στο Ρεθυμνο αλλαξε 2 παικτες ο ενας πασαδορος απ οσο ακουσα

  • Comment Link ΚΑΛΟΣ ΝΙΚΟΣ Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 12:06 posted by ΚΑΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

    insider ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ.
    ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΚΟΥΛΑΣ ΑΠΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
    ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ - ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ 4 ΠΑΙΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΕΡΑΚΑ. ΟΡΙΑΚΑ ΕΧΑΣΑΝ !!!!

  • Comment Link περιεργος Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 12:06 posted by περιεργος

    Ρε τζιμ αλλο σε ρωτησε ο insider!Aληθευει οτι στο δυτερο σετ τουσ αλλαξε ολους και στο τεταρτο τουσ ξαναεβαλε?Με ενα ναι η ενα οχι απαντησε!Δεν με νοιαζει για κανεναν αλλο λογο παρα μονον γιατι εχει ενδιαφερον ο διαλογος σας!Aπεφυγες να απαντησεις και το εχω απορια!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ