1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
24-04-2014 23:25

Μένιος Ρουμελιώτης:«Έπρεπε να εκκενωθεί το γήπεδο»

Αιχμές κατά της διαιτησίας άφησε ο λίμπερο της Παναχαϊκής, Μένιος Ρουμελιώτης, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 3-1.
Ο λίμπερο της Παναχαϊκής, Μένιος Ρουμελιώτης δήλωσε:  «Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Μέχρι στιγμής είχαμε το πάνω χέρι, κάτι που δεν έχουμε τώρα, ακόμη κι αν κάνουμε δύο νίκες με καθαρό σκορ. Θέλω να δώσω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Παίξαμε σε ένα γήπεδο στο οποίο έχω πολλά παράπονα από τον παρατηρητή, από τη διαιτησία, και την αστυνομία. Όπως το είδα εγώ, για να γίνει εκκένωση του γηπέδου έπρεπε να πέσουμε κάτω με αίματα. Έπρεπε να είχε γίνει εκκένωση από το πρώτο σετ, κι αυτό είναι φταίξιμο της διαιτησίας και της αστυνομίας. Ο Παναθηναϊκός σαφώς έπαιξε καλύτερα από εμάς και μπράβο στα παιδιά του. Λυπάμαι πραγματικά που γίνονται αγώνες σε τέτοιες συνθήκες. Το παιχνίδι σήμερα έπρεπε να είναι μία γιορτή, αλλά δυστυχώς ο διαιτητής το άφησε να συνεχιστεί». 

Ο προπονητης της ομάδας, Γιώργος Λυκούδης είπε: 

«Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη ένταση, θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά οι διακοπές δεν μας βοήθησαν καθόλου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και πιστεύω ότι θα έχουμε μέχρι τέλους να διεκδικήσουμε τη σωτηρία μας. Για το εξωαγωνιστικό κομμάτι δεν θέλω  να κάνω κανένα σχόλιο γιατί ο κόσμος έχει δει τι έχει γίνει».

5 σχόλια

  • Comment Link GOUROU Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 20:58 posted by GOUROU

    ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ. ΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.....Αν ο Παναθηναϊκός σώσει την Πάτρα θα έχει κάνει το έγκλημα του αιώνα μάγκες. Άστους εκεί στις χαμηλές κατηγορίες μήπως και στρώσουν.

  • Comment Link antivirus Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 09:22 posted by antivirus

    Να μας πει ο κύριος Ρουμελιώτης για το παιχνίδι του πρώτου γύρου των play out,όταν και η ομάδα της Πάτρας κέρδισε και με ποιον τρόπο...Αφού έτσι παίζετε και εσείς στην έδρα σας γιατί σας χαλάει όταν σας παίζουν έτσι εκτός έδρας;

  • Comment Link pamvo ole Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 08:55 posted by pamvo ole

    Οι Παναχαικιωτες όλο τέτοια ζητάνε:να εκκενωθεί το γηπεδο,να αυξηθούν οι ομάδες στη volleyleague σε 14,όλο στη λαμογια για να τη γλυτωσουνε! Πάρτε το χαμπαρι,θα γυρίσετε απο κει που'ρθατε!

  • Comment Link gourou Παρασκευή, 25 Απριλίου 2014 08:20 posted by gourou

    Καλημέρα και από μένα παιδιά. Την Πέμπτη έπαιζαν στο γήπεδο της Αγιάς στην Πάτρα οι γυναίκες της Παναχαϊκής και του Παμβοχαϊκού. Έπεφταν στη διάρκεια του αγώνα ΚΡΟΤΙΔΕΣ !!!!!!!!! Και ο διαιτητής στη διαμαρτυρία της αρχηγού του Παμβοχαϊκού της είπε οτι επιτρέπεται. Δεν πέφτουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο !!!!!!!!!! Με λίγα λόγια η Πάτρα χαλάει την εικόνα του βόλλευ και με τους φιλάθλους αλλά και με τους διαιτητές.

  • Comment Link galic Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014 21:57 posted by galic

    Γελάει ο κόσμος με τις δικαιολογίες . Για τα γεγονότα στο γήπεδο της Παναχαϊκής και τους τραμπουκισμούς κατά ανθρώπων του ΠΑΟ τοποθετήθηκε ο κύριος Μένιος ή μπα ;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ