1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2014 22:34

Κλαρούδας: «Κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο»

Ο Γιώργος Κλαρούδας έφερε εις πέρας ένα δύσκολο έργο, καθώς όταν ανέλαβε τον Παμβοχαϊκό βρισκόταν στην 10η θέση και κατάφερε να την τερματίσει στην 5η. Ο τεχνικός της ομάδας του Βραχατίου έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες και τόνισε πως η χρονιά τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο.
«Ο αγώνας κρίθηκε στην καλή μας υποδοχή. Δεν λειτούργησε το σερβίς κι αυτό μας διευκόλυνε ώστε να ανεβάσουμε υψηλά ποσοστά σε επίθεση και μπλοκ. Πιάσαμε ταβάνι ως ομάδα. Πήραμε την 5η θέση που ήταν η καλύτερη μετά την 4αδα. Είμαι χαρούμενος που όλοι είναι ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και την διοίκηση. Έκλεισε η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Είναι σημαντική επιτυχία η ευρωπαϊκή έξοδος. Από τις 13 Μαρτίου που ανέλαβα την ομάδα έζησα μια ωραία εμπειρία. Ευχαριστώ τους παίκτες. Δεν έχουμε συζητήσει με την διοίκηση για τη νέα σεζόν. Η διοίκηση χρειάζεται χρόνο να κάνει τον απολογισμό της και μετά θα μιλήσουμε. Πάντως απ΄ ό,τι βλέπω υπάρχει θέληση να διατηρηθεί η ομάδα σε υψηλά επίπεδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ