1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2014 22:11

Χριστοφιδέλης: «Πάμε για τον τίτλο»

Ο κορυφαίος του αγώνα επί του Φοίνικα Κώστας Χριστοφιδέλης τόνισε πως από την πρώτη μέρα ο μόνος στόχος του Ολυμπιακού είναι το πρωτάθλημα και έδωσε το σύνθημα για τους τελικούς με τον Εθνικό.
«Από την πρώτη ημέρα έως σήμερα ο στόχος είναι να πάρουμε το Πρωτάθλημα. Προκριθήκαμε στους τελικούς αλλά έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα ανέβαζε σιγά σιγά την απόδοση της αφού είναι όπως στα αυτοκίνητα όπου το λάδι αργεί να ζεσταθεί αλλά μετά πάνε όλα καλά. Ο κόσμος μας έδωσε φτερά και φτάσαμε στην επικράτηση και στην πρόκριση. Τώρα έχουμε τελικούς και θέλουμε περισσότερο την συμπαράσταση του κόσμου μας. Πάμε για τον τίτλο».
 
Κουρνέτας: «Ο κόσμος έκανε το θαύμα του»
 
«Για άλλη μια φορά ο κόσμος έκανε το θαύμα του. Είναι τρομερή αυτή η χημεία που έχει ο κόσμος με τους παίκτες και ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Χωρίς τον κόσμο που μας έδωσε φτερά δεν ξέρουμε τι θα είχαμε κάνει σήμερα. Όλοι μαζί τώρα για να πάρουμε το Πρωτάθλημα που είναι ο μεγάλος στόχος. Τον θέλουμε δίπλα μας και είμαστε σίγουροι πως θα μας στηρίξει με τον μοναδικό του τρόπο».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ