1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-04-2014 23:41

Ανδρεόπουλος: «Το αξίζαμε»

Για την νίκη επί του Ολυμπιακού και την ισοφάριση σε 2-2 μίλησε ο τεχνικός του Φοίνικα Δημήτρης Ανδρεόπουλος, τονίζοντας πως εκτός του πρώτου αγώνα η σείρα είναι υπέρ του Φοίνικα.
«Το θέλαμε πολύ και το αξίζαμε. Εκτός από το πρώτο ματς, η σειρά των ημιτελικών είναι δική μας. Είμαστε ζωντανοί και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0, αλλά δεν ήταν τόσο αγωνιστικό το θέμα, όσο νευρικότητας και οργάνωσης από τη δική μας ομάδα. Ασφαλώς είναι σημαντική η αλλαγή του Γιάνουσεκ, όπως δείχνει και η εξέλιξη του αγώνα, αλλά οι αλλαγές είναι για να αλλάζουν τη ροή του αγώνα» 
 
 Παπαδημητρίου: «Νικήσαμε τον... εαυτό μας»
 
«Νικήσαμε στον κακό μας δαίμονα που είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Όλη χρονιά έχουμε σκαμπανεβάσματα από σετ σε σετ και από αγώνα σε αγώνα. Όμως παλεύουμε όλα τα μας και υπάρχει πολύ καλό κλίμα την ομάδα. Νομίζω ότι μπορούμε να πάμε στο Ρέντη και να τα καταφέρουμε». 
 
 Τερζής: «Αμφισβητήσαμε την κυριαρχία τους»
 
«Κάναμε μεγάλη ανατροπή. Πιέσαμε τον Ολυμπιακό και δικαιωθήκαμε. Από την εμπειρία που έχω από τον Ολυμπιακό, πιστεύω είναι μια ομάδα που θέλει να έχει την κυριαρχία. Όταν την αμφισβητείς, τον παίρνει από κάτω και πιστεύει ότι μπορεί να χάσει.  Αυτό πρέπει να εκμεταλλευτούμε στον τελευταίο αγώνα. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ