1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
15-04-2014 20:01

Μουστακίδης:«Δεν τελειώσαμε, τώρα αρχίζουμε»

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αγωνίζεται σε τελικό πρωταθλήματος, και ο Σάκης Μουστακίδης είναι ο δημιουργός της επιτυχίας. Ο προπονητής της ακριτικής ομάδας τόνισε μεταξύ άλλων μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς ότι τώρα είναι η ευκαιρία να δώσουν όλοι οι παίκτες το κάτι παραπάνω και να διεκδικήσουν το τίτλο ανεξαρτήτως αντιπάλου στον τελικό.
 «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια και σε αυτούς που έπαιξαν, αλλά και σε όσους δεν αγωνίστηκαν και νιώθουν λίγο άσχημα γιατί ήταν εκείνοι που βοήθησαν την ομάδα να φτάσει ως εδώ με τη συμπεριφορά τους στις προπονήσεις. Δεν τελειώσαμε, τώρα αρχίζουμε, αλλά σήμερα μας έφυγε ένα άγχος και το επόμενο παιχνίδι όποιο κι αν είναι θα το αντιμετωπίσουμε διαφορετικά, έχουμε τις δυνατότητες για αυτό. Ο Δαλακούρας εφέτος είναι φανταστικός κι εύχομαι να συνεχίσει έτσι, σίγουρα έχει να δώσει πολλά ακόμη και νομίζω ότι τον Ανέστη θα τον δούμε απ' εδώ και πέρα. Όλα τα παιδιά έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό, περάσαμε από κάποιες δυσκολίες αλλά είμαστε ομάδα και τις ξεπεράσαμε. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που είμαι προπονητής αυτών των παιδιών. Η ομάδα έχει αποκτήσει εμπειρία από πέρυσι, είναι προπονημένη και έχει παίκτες με κίνητρα. Τώρα είναι η ευκαιρία να δώσουν το παραπάνω από αυτό που έχουν».
 
 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ