1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-04-2014 17:06

Καλμαζίδης: «Άλλη μία δοκιμασία του μυαλού»

Άλλη μία δοκιμασία του μυαλού είναι το παιχνίδι με την Νίκη Αιγινίου σύμφωνα με τον Γιάννη Καλμαζίδη. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως οι αγώνες των πλέι άουτ έχουν μεγαλύτερη πίεση από το να κάνεις πρωταθλητισμό.

«Είναι μία ακόμα δοκιμασία περισσότερο για το μυαλό παρά για το σώμα. Αυτοί οι αγώνες δεν έχουν σχέση με την πίεση που υπάρχει για να πάρεις το πρωτάθλημα. Είναι πολύ πιο επίπονοι και δοκιμάζουν πολύ την ψυχολογία των παικτών και των ομάδων. Παρόλα αυτά κρατάμε ψηλά το ηθικό μας και με υπομονή βαδίζουμε βήμα βήμα προς την επίτευξη του στόχου. Σχετικά πρόσφατα παίξαμε με τη Νίκη στην Κυψέλη και νικήσαμε 3-0 σετ. Δε μπορείς να την χαρακτηρίσεις αδύναμη από τη βαθμολογική της θέση μέσα από ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αν της επιτρέψεις να κάνει παιχνίδι θα σου κάνει ζημιά. Γι αυτό και πρέπει να μην χαλαρώσουμε καθόλου. Όταν ο Παναθηναϊκός παίζει την παραμονή του αυτούς τους αγώνες τους κερδίζει».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ