1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-04-2014 23:21

Ρουμελιωτάκης: «Μπορούσαμε παραπάνω κι από την πέμπτη θέση»

Εμφανώς στενοχωρημένος από την ήττα κόντρα στον Παμβοχαϊκό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο volleynews.gr, ο ακραίος των γηπεδούχων, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, καθώς θεωρεί πως η ομάδα του μπορούσε περισσότερα ακόμα και από την πέμπτη θέση.
«Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι για το σημερινό αποτέλεσμα, είχαμε κάνει μεγάλη προσπάθεια όλοι οι παίκτες, μπορούσαμε να νικήσουμε και σήμερα, αλλά και γενικώς μπορούσαμε κάτι παραπάνω κι από την πέμπτη θέση. Δεν πήγαμε καλά στο πρώτο σετ, χάσαμε ενώ ήμασταν μπροστά με μεγάλη διαφορά, ήταν ένα πολύ κρίσιμο σημείο για το ματς, στο τάι μπρέικ κάναμε τραγικά λάθη, πετάξαμε άουτ πολλές επιθέσεις. Ήταν και θέμα συγκέντρωσης και αποτελεσματικότητας, είχαμε έναν αντίπαλο πολύ βελτιωμένο απέναντι μας. Άπο κει και πέρα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, είχαμε πολύ καλή χημεία καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και σχέσεις που θα τις διατηρήσουμε ακόμα κι αν δεν είμαστε μαζί την επόμενη χρονιά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ