1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2014 14:58

Μαντέκας: «Δεν αλλάζει κάτι εναντίον του Κλαρούδα»

Για τη «δίχως αύριο» αναμέτρηση κόντρα στον Παμβοχαϊκό του Κλαρούδα, και τις ιδιαιτερότητες της κόντρας με τον πρώην προπονητή τους, μίλησε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Γιάννης Μαντέκας.
«Ο αντίπαλός μας από τη στιγμή που γλίτωσε τα πλέι άουτ, είναι άνετος. Αυτό σημαίνει ότι θα αγωνιστεί χωρίς άγχος εναντίον μας. Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε πια κοντά στο στόχο μας που είναι η έξοδος στην Ευρώπη και αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Αν δεν θέλουμε να κάνουμε δύσκολη τη ζωή μας, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με τη δέουσα σοβαρότητα.

Έχουμε μάθει να ζούμε με τα προβλήματά μας. Ίσως αυτό μας δένει περισσότερο, μας κάνει μια γροθιά. Με τη δύναμη της έδρας , την υποστήριξη των οπαδών μας και τη θέληση που έχουμε, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Η παρουσία του πρώην προπονητή μας στον απέναντι πάγκο δεν αλλάζει κάτι. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε τον Παμβοχαϊκό όπως όλες τις άλλες ομάδες. Βεβαίως ο Κλαρούδας γνωρίζει τους παίκτες και την ομάδα αλλά μετά από 22 αγώνες στην κανονική περίοδο όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και δεν υπάρχει τίποτα κρυφό».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ