1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2014 14:39

Εφραιμίδης: «Θα παλέψουμε για την έξοδο στην Ευρώπη»

Κάλεσμα στον κόσμο της Λαμίας έκανε ο Νικήτας Εφραιμίδης. Ο λίμπερο των ρουμελιωτών τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της και θα παλέψουν για την έξοδο στην Ευρώπη.

«Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Τα προγνωστικά είναι υπέρ του ΠΑΟΚ αλλά κι εμείς θα δώσουμε ότι δυνάμεις μας έχουμε απομείνει. Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και να μας βοηθήσει διότι εάν περάσουμε για τις θέσεις 5-6 θα κερδίσουμε χρόνο και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψει ο Μανώλης Δημητριάδης με τον οποίο στη συνέχεια θα παλέψουμε για την 5η θέση και την έξοδο στην Ευρώπη. Εάν πιάσουμε το καλό σέρβις που συνήθως πιάνουμε στο Χαλκιοπούλειο θα μπορέσουμε να χαλάσουμε την υποδοχή του ΠΑΟΚ και να πάρουμε πόντους και από μπλοκ και από την κόντρα επίθεση».

«Και με Λαμία και με ΑΕΚ»

Ο κεντρικός της Λαμίας Τάσος Παπακυριακού είπε: «Είναι δύσκολος αγώνας. Δεν γνωρίζω σε ποια κατάσταση είναι ο ΠΑΟΚ. Προσωπικά οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ μου έχουν πάει καλά εφέτος. Τον έχω κερδίσει και με την ΑΕΚ και με τον ΠΑΟΚ. Εύχομαι περαστικά στους συμπαίκτες μου που είναι τραυματίες».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ