1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-04-2014 16:09

Στο σκαμνί για το επεισόδιο στατιστικολόγου και μάνατζερ

Το επεισόδιο που προκλήθηκε μεταξύ του στατιστικολόγου της Παναχαϊκής και του τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού αγώνα στην Πάτρα για τα πλέι άουτ δεν πέρασε απαρατήρητο από τον αθλητικό δικαστή που τους κάλεσε σε απολογία μαζί με τα δύο σωματεία:
To Moνομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ (ΜΠΔΟ/ΕΣΑΠ) καλεί σε απολογία:
 
Το ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση και τον κο Παπαδόπουλο Παναγιώτη, υπό την ιδιότητά του ως στατιστικολόγου του εγκαλούμενου (ΤΑΑ Παναχαϊκή Πετοσφαίριση) όπως παραστούν νόμιμα (το μεν σωματείο δια νομίμου εκπροσώπου του ή δια έγγραφου υπομνήματος ο δε β εγκαλούμενος αυτοπροσώπως ή και δια νομίμου εκπροσώπου του ή και δια έγγραφου υπομνήματος) ενώπιον του ΜΠΔΟ της ΕΣΑΠ την Τρίτη 15 Απριλίου 2014 και ώρα 17.00, για να απολογηθούν σχετικά με τα αναφερόμενα στα έγγραφα του αγώνα του σωματείου σας που διεξήχθη στις 9 Απριλίου 2014 για την 1η αγωνιστική των playout του πρωταθλήματος.
 
Το ΤΑΑ Παναθηναϊκός και τον κο Αλεξανδρή Γεώργιο, υπό την ιδιότητά του ως team manager του εγκαλούμενου (ΤΑΑ Παναθηναϊκός) όπως μέχρι την Τρίτη 15/04/2014 και ώρα 14.00 καταθέσουν στην γραμματεία της ΕΣΑΠ (αρμόδιος γραμματέας ΜΠΔΟ κος Κ. Παπαδόπουλος) έγγραφα απολογητικά υπομνήματα σχετικά με τις αναφερόμενες πράξεις στα συνημμένα στην παρούσα Κλήση έγγραφα του αγώνα του σωματείου σας που διεξήχθη στις 9 Απριλίου 2014 για την 1η αγωνιστική των playout του πρωταθλήματος.

1 σχόλιο

  • Comment Link έθνικ4ever Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 14:13 posted by έθνικ4ever

    Καλά έγινε και ο στατιστικολόγος της ομάδας τέτοιος.Εγώ νόμιζα πως ήταν μόνο κάποιος άλλος στον σύλλογο και φυσικά δεν μιλάω για κάποιον οπαδό ή κάτι παρόμοιο!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ