1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-04-2014 23:43

Φίνος: «Ευγνώμoνες στον κόσμο»

Στο... δεύτερο ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη τη φετινή σεζόν, ο Άρης πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στο Αιγίνιο, κι ο Σπύρος Φίνος μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του, αποθέωσε τους παίκτες του για τις επιδόσεις του στην επίθεση και ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε κοντά στην ομάδα.
«Παίξαμε πολύ καλά. Πολεμήσαμε τα λάθη που είχαν γίνει στους προηγούμενους αγώνες. Έγινε πολύ σκληρό ματς. Και οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα τη νίκη της Παναχαϊκής επί του Παναθηναϊκού. Θα προτιμούσα νίκη του Παναθηναϊκού για να είναι πιο ξεκάθαρη η κατάσταση αλλά για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως το εφετινό πρωτάθλημα μας κρύβει παντού και πάντα εκπλήξεις. Είχαμε εκπληκτικά ποσοστά στην επίθεση. Στην υποδοχή και οι δύο ομάδες έκαναν λάθη. Έρχεται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Έχουμε μία ακόμα μάχη. Όλα είναι ανοικτά αλλά τώρα θα έχουμε διαφορετική ψυχολογία γιατί με τη νίκη επί της Νίκης σηκώσαμε λίγο κεφάλι. Είμαστε ευγνώμονες απέναντι στους οπαδούς του Άρη που ήρθαν στη Μίκρα και μας στήριξαν αυτές τις δύσκολες ώρες. Τους ευχαριστούμε και τους περιμένουμε με Παναθηναϊκό και Παναχαϊκή».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ