1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-04-2014 17:54

Αρσενιάδης: «Δεν σταματάμε εδώ»

Έτοιμη για το πρώτο βήμα είναι η Κηφισιά με τον Κώστα Αρσενιάδη να τονίζει πως παρά τις πολλές υπερβάσεις που έχει κάνει φέτος η ομάδα του, δεν έχει «χορτάσει» και αναζητάει το παραπάνω.
«Βρισκόμαστε για πρώτη φορά σε ημιτελικούς πρωταθλήματος και εγώ και η ομάδα μου και θέλουμε να το απολαύσουμε και να το ευχαριστηθούμε. 'Εχουμε κάνει πολλές υπερβάσεις εφέτος αλλά δεν σταματάμε εδώ. Στόχος μας είναι οι τελικοί. Η ομάδα μου είναι άπειρη και ανησυχώ για το πως θα αντιδράσει στους διπλούς αγώνες σε 24 ώρες, στην κούραση αλλά και στην ιδιαίτερη πίεση που έχουν αυτοί οι αγώνες. Από τον Εθνικό έχουμε χάσει δύο φορές. Έχουμε χάσει διότι ο Εθνικός είναι πολύ καλή ομάδα και χτίστηκε για να φτάσει έως εδώ και να διεκδικήσει τον τίτλο. Είναι η τελευταία του ευκαιρία να κάνει κάτι ξεχωριστό. Δεν τα πήγε καλά στο Λιγκ Καπ και στο Κύπελλο και θα τα δώσει όλα στο πρωτάθλημα. Η έδρα μας δε μετράει όπως οι έδρες των άλλων ομάδων. Αυτό είναι μειονέκτημα από μία πλευρά για την ομάδα μου αλλά από την άλλη μας έχει κάνει να παίζουμε καλά και εκτός έδρας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ