1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-04-2014 02:19

Σπύρος Φίνος: «Μαζί θα πολεμήσουμε»

Ο Σπύρος Φίνος κλήθηκε για άλλη μια φορά να... βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στον Άρη και δηλώνει ότι θα πολεμήσει μαζί με τους παίκτες για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία.

«Ετοιμαζόμουν να φύγω για τα Χανιά μαζί με τη σύζυγο μου για να δούμε λίγο τον υιό μας που παίζει στον ΣΦΠ Χανίων. Δέχτηκα το τηλέφωνο από τον Θωμά Γιώτα να επιστρέψω. Αισθάνθηκα δικαιωμένος. Από την άλλη έχω και μία πίκρα διότι εάν δεν είχα φύγει δεν θα φτάναμε έως εδώ. Μέσα σε δύο ημέρες μου ζητάνε ένα δεύτερο θαύμα. Οι παίκτες είναι αυτοί που θα κάνουν τη διαφορά. Μην ξεχνάτε πως η ίδια ομάδα νίκησε τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη 3-0 και τώρα λέμε πως ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί. Ούτε ο Παναθηναϊκός έκανε αλλαγές παικτών. Οι ομάδες δεν λειτουργούν με κουμπιά αλλά με δουλειά, τακτική και ψυχολογία. Το ανακάτεμα που έχει γίνει στην ομάδα του Άρη έκανε κακό. Αυτό που θα επιθυμούσα είναι λίγο χρόνο. Και την πρώτη φορά που ανέλαβα την ομάδα είχα λίγο χρόνο να δουλέψουμε μαζί. Τουλάχιστον τώρα οι αθλητές με ξέρουν και τους ξέρω. Μου έκανε εντύπωση πως τα παιδιά στη σημερινή πρώτη προπόνηση μου χτυπούσαν την πλάτη και μου έδιναν κουράγιο αντί να τους δίνω εγώ δύναμη. Τους ευχαριστώ. Μαζί θα πολεμήσουμε».

Ο Φίνος αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων σε 14: «Είναι πολύ καλό. Το βλέπω θετικά γιατί θα ανοίξει η πίτα για περισσότερες επαρχιακές ομάδες. Μία από αυτές είναι και τα Χανιά. Θα υπάρχουν περισσότερες ομάδες, περισσότερα παιχνίδια. Μετά είναι ζήτημα οργάνωσης αλλά νομίζω πως η Λίγκα έχει δείξει θετικά δείγματα και θα μπορέσει να ανταποκριθεί».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ