1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2014 23:25

Ο Άρης καλεί τον Τάσο Κουμπλή

Ο Άρης μετά τις εννιά συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και την πτώση του στα πλέι άουτ που τον έβαλαν σε μεγάλες περιπέτειες για την παραμονή του στην Volleyleague σκέφτεται την ενίσχυση του προπονητικού επιτελείου.
Μία από τις περιπτώσεις είναι ο Τάσος Κουμπλής τον οποίο ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Χαριτωνίδης του έχει μεγάλη εκτίμηση και μάλιστα έγινε και κρούση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κουμπλής θα πρέπει να πάρει άδεια από την διοίκηση της Κύζικου Νέας Περάμου μέχρι το τέλος της σεζόν. Υπενθυμίζεται πως στο παρελθόν άλλες δύο φορές είχε αναλάβει τον Άρη και μάλιστα τη σεζόν 2006-07 είχε αναλάβει σε δύσκολη περίοδο και ο Άρης αν και ήταν καταδικασμένος κατάφερε να σωθεί.

4 σχόλια

  • Comment Link kostakis A Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 12:04 posted by kostakis A

    Δε του μιλάνε οι παίχτες του???Γιατί άραγε???Άλλωστε πρόκειται για το πλέον συμπαθέστατο άτομο στο χώρο...Γιατί????

  • Comment Link Rossonero Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 09:20 posted by Rossonero

    τι καλύτερο μπορεί να κάνει ενας προπονητής οταν στην ομάδα που είναι τώρα και με το υλικό που είχε κατάφερε να τερματήσει 4ος και οι μισοί παίχτες ( αν οχι όλοι) να μην του μιλάνε....!!! έλεος πια με τους προπονητές που έκαναν κάποτε όνομα ( λόγω συγκυριών ) κ τώρα όλοι τους ψάχνουν. Δεν υπάρχουν άλλοι ?? όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι ανακυκλώνονται....

  • Comment Link ARIANOS Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 21:49 posted by ARIANOS

    ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΤΡΙΚ....ΚΑΛΟI ΕΙΣΤΕ....Η ΠΕΡΑΜΟΣ ΣΤΗΝ Α2 ΣΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΚΟΠΩΝ Κ ΒΑΣΑΝΩΝ....ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ....Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ!!!!

  • Comment Link GPS Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 21:40 posted by GPS

    Καλορίζικος να είναι....άλλωστε η επιτυχία που σημείωσε φέτος στον Κύζικο ήταν αναμφίβολα τεράστια!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ