1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-04-2014 18:27

Μουστακίδης: «Έτοιμοι για την υπέρβαση»

Το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό πλησιάζει, και ο προπονητής των Εβριτών, Θανάσης Μουστακίδης, μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι, τον Ολυμπιακό και τις απουσίες του, αλλά και την υπέρβαση που απαιτείται από την ομάδα του, ώστε να φτάσει η ομάδα του όσο το δυνατόν ψηλότερα.
«Είναι από τα ματς της χρονιάς. Είτε τώρα, είτε αργότερα θα πρέπει να νικήσουμε τον Ολυμπιακό στην έδρα του ώστε να πάρουμε τον τίτλο. Αυτό το ξέρουμε καλά και είμαστε έτοιμοι το μήνα που απομένει να τα δώσουμε όλα για να κάνουμε την υπέρβαση. Γνωρίζω για τα προβλήματα που έχει ο Ολυμπιακός. Αν μιλούσαμε για άλλη ομάδα θα είχαν αξία αυτές οι αναφορές στα προβλήματα. Όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό δεν παίζουν ρόλο. Κοιτάμε την ομάδα μας. Δε μπαίνουμε στη λογική των σεναρίων. Θέλουμε την πρώτη θέση αλλά και όποια θέση και να πάρουμε στην κατάταξη από Δευτέρα θα ξεκινήσει η τελική φάση. Εκεί όλα θα είναι διαφορετικά και θα μετρήσουν άλλα πράγματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ