1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
31-03-2014 22:10

Μαγνητική ο Δημητριάδης, χάνει Κηφισιά

Απών από τον τελευταίο αγώνα της Λαμίας στην κανονική διάρκεια της Volleyleague θα είναι ο Μάνώλης Δημητριάδης. Ο αρχηγός και παραδόρος της ομάδας τραυματίστηκε στο 23-19 του τρίτου σετ του αγώνα με τη Νίκη Αιγινίου και υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση σε νοσοκομείο της Αταλάντης. Φαίνεται πως ο τραυματισμός του δεν είναι πολύ σοβρός, όμως σίγουρα θα χάσει ένα παιχνίδι.

«Η ζημιά έγινε στο 23-19 του 3ου σετ όταν μου πάτησε το πόδι ο Παπακυριακού μετά από μπλοκ. Πήγα να φύγω αλλά δε μπόρεσα και ένιωσα έναν δυνατό πόνο. Το θετικό είναι πως η ζημιά δεν φαίνεται να είναι πολύ μεγάλη όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί κι αυτό μου δίνει κάποιες ελπίδες. Δεν ξέρουμε ακόμα σε ποιο βαθμό είναι η ζημιά. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Σίγουρα το Σάββατο με την Κηφισιά δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ», δήλωσε ο Μανώλης Δημητριάδης και θα περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής για ασφαλή συμπεράσματα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ